Příměstský tábor Baltík

02.08.2016 13:59

O prázdninách se konal Příměstský tábor s Baltíkem v týdnu od 25. 7. do 29. 7. 2016. Každé ráno jsme se scházeli v 7:30 v čajovně a v 16:30 jsme rozešli domů. Dopoledne kluci pracovali v programu Baltík a odpoledne jsme hráli různé hry. V pondělí jsme dopoledne programovali. Odpoledne jsme vyrazili do parku, kde jsme si zahráli na obludu, kluci sbírali barevné papírky a přitom museli projít kolem obludy. Pak  si kluci v týmech předávali informace o obrázcích - První zjistil, co je na obrázku, předal informaci o obrázku druhému a druhý pak třetímu, třetí měl za úkol obrázek nakreslit. Pak chvilka se hrou Hejá hají a anglická honička, čas nám utekl rychle a už jsme museli domů.

V úterý jsme vyrazili do ZOO Chomutov, nejprve autobusem a pak vlakem. Museli jsme si nafotit fotky zvířátek do našeho programu, proto jsme se vydali na celodenní výlet. Když jsme dorazili do ZOO, rozdělili jsme se do týmů a dostali jsme otázky o zvířátkách, které jsme v ZOO museli najít a zodpovědět. Na konec jsme se proběhli v lanové dráze, tam to bavilo někkteré z nás nejvíc.

A máme tu středu. Celý den pršelo, takže jsme celý den byli uvnitř, dopoledne programování. Odpoledne jsme nejprve na čas zkoušeli postavit věž z marshmallow a špaget, někdo stavěl a někdo trochu ujídal :-), ale věže se povedli. Pak jsme si zkusili udělat peněženky z džusu. I ty se nám povedli :-).

Tak a je tu čtvrtek. Dopoledne tradičně počítače a Baltík. Odpoledne hra s QR kody.

Poslední den jsme dopoledne dodělávali programy. Po obědě jsme si všicni předvedli naše hotové programy. Pak si zahráli ještě pár her. A kolem čtvrté už přicházeli netrpěliví rodiče a rozcházeli jsme se domů. Snad se nám tábor povedl a tak přejeme hezký zbytek prázdnin!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.