Letní příměstské tábory

10.08.2017 15:07

O prázdninách se konaly dva příměstské tábory s Baltíkem v týdnech od 17. 7. do 21. 7. 2017 a od 31. 7 do 4. 8. 2018. Každé ráno jsme se scházeli v 7:30 v učebně a v 16:30 jsme se rozcházeli domů. Dopoledne děti pracovaly na programu Baltík a v druhém termínu pokročilí kluci zkoušeli práci v html kódech. Odpoledne jsme hráli různé hry podle toho jak nám to počasí dovolovalo. Tématem táborů byla Baltíkova pevnost. 

V pondělí jsme se nejdříve seznamovali s programy i s novými kamarády. Odpoledne v parku byla hra na obludu, obludu už většina kluků zná a hru taky takže se těšili. :-)

Pak ještě pár her v parku a už jsme museli pospíchat zpátky, aby na nás rodiče nečekali. 

V úterý zase bylo dopoledne pokračování v programování a odpoledne jsme pokračovali v hrách na téma Baltíkova pevnost, první týden nás zaskočilo počasí a museli jsme zůstat i odpoledne uvnitř.

 

Ve středu jsme vyrazili na celodenní výlet do Mirákula a to v obou termínech, bylo velké vedro, ale výlet se povedl. 

 

Ve čtvrtek jsme zase pokračovali v programování a odpoledne v získávání klíčů pro otevření pokladu. Zase nás trochu zradilo počasí tentokrát na druhém táboře a tak jsme soutěžili v učebně.

 

Pátek poslední den tábora - první tábor se vydal na exkurzi k hasičům v Žatci a druhý zakončil tábor hrou s QR kódy, kde nacházeli kluci indicie. Odpoledne oba tábory otevřely poklad, který si odnesly i domů.

 

Tábor se podle ohlasů dětem líbil , tak se budeme těšit na další prázdniny a další tábory.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.